Технології (38)

14.10.2023 Выкл. Автор Олена Миронова

Викладач: Миронова Олена Юріївна

e-mail: olena_mironova@yahoo.com

Завдання для самоперевірки:

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми “Поняття про кулінарію. Організація робочого місця кухаря”

https://vseosvita.ua/test/start/qfu767

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.

Тема: Класифікація холодних страв та закусок

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми “Технологія приготування бутербродів”

https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=9394978

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.

Тема: Класифікація перших страв

  • Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Шановні здобувачі освіти! Пройдіть тестування з теми  уроку “Класифікація перших страв” https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=6526364

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.

Тема: Гарячі перші страви

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Шановні здобувачі освіти! Пройдіть тестування з теми  “Перші страви”

https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=7898361

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію : Тема Заправні супи. Технологія приготування борщу.

Час: 17 жовтня. 2023 14:30 Київ

https://us04web.zoom.us/j/74825239108?pwd=BRb9lejjT2npJcodRXSNeSpz8Z2dij.1

Ідентифікатор конференції: 748 2523 9108
Код доступа: bxqg26

Український борщ

Більше рецептів борщу за посиланням: https://www.recept.ua/ua/recepty/kategoriya=pershi-stravy/vid=borsch/

Завдання для самоперевірки:

Тест: чи знаєш ти, що таке борщ

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми “Перші страви. Технологія приготування борщу”

https://vseosvita.ua/test/start/zcw348

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.

Тема: Другі страви. Харчова цінність м’яса

Час: 18 жовтня. 2023 10:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/75619985481?pwd=EdTXSBOIYGvo4uLRP4FdbNBMleBMoI.1

Ідентифікатор конференції: 756 1998 5481
Код доступа: qAcuc4

Завдання для самоперевірки:

Шановні здобувачі освіти! Пройдіть тестування з теми “Харчова цінність м’яса. М’ясні страви”

https://vseosvita.ua/test/start/cnc724

Завдання для самоперевірки:

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.

Тема: Страви з птиці та субпродуктів
Час: 24 жовтня. 2023 14:30 Київ

https://us04web.zoom.us/j/76898818009?pwd=7QBLApMfJSEQEIO95Jb2RcoOqT4Pvn.1

Ідентифікатор конференції: 768 9881 8009
Код доступа: 8Gd6F9

Завдання для самоперевірки:

Шановні здобувачі освіти! Пройдіть тестування з теми “Страви з птиці та субпродуктів”

https://vseosvita.ua/test/start/tos849

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію : Zoom.

Тема: Харчова цінність риби

Час: 18 вересня. 2023 14:30 Київ

https://us04web.zoom.us/j/78823554338?pwd=XyqEzPQ9I0czedG38Z8rpwF8XNCcbC.1

Ідентифікатор конференції: 788 2355 4338
Код доступа: uLJgy6

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Шановні учні! Пройдіть тестування з теми “Харчова цінність риби. Механічна кулінарна обробка риби”

https://vseosvita.ua/test/start/pau591

Страви з риби https://www.youtube.com/playlist?list=PLIumsbnlfadgprLC_78v-sz4AHWwv20A7

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Види паніровок. Злакові. Вироби з круп.

Час: 25 вересня. 2023 11:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/77557867378?pwd=mXurAPI6ZZDmbFzIJqlunbvMrNVTfq.1

Ідентифікатор конференції: 775 5786 7378
Код доступа: iam2W0

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми Вироби з круп

https://vseosvita.ua/test/start/tly226

Завдання для самоперевірки:

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Макаронні вироби.
Час: 18 грудня. 2023 12:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/74469730846?pwd=YeFhypb9LCxMggj92H2ReCrxm75lyd.1

Ідентифікатор конференції: 744 6973 0846
Код доступа: RL0WkD


Шановні учні пройдіть тестування з теми “Макаронні вироби: обробка, технологія приготування. “

https://vseosvita.ua/test/start/hyf530

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Борошняні вироби.

Виробництво борошна

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми “Борошно”

https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=3334494

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.

Тема: Страви на Святий вечір
Час: 22 грудня. 2023 10:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/79355081426?pwd=Wnf7IKiMado69s9LuxEo3uBkMhToKr.1

Ідентифікатор конференції: 793 5508 1426
Код доступа: AsCS7b

 

Вправа для самоперевірки:

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.

Тема: Прісне тісто. Страви з прісного тісна.

Виробництво хліба

Шановні учні пройдіть тестування з теми “ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ ВИРОБІВ З ПРІСНОГО ТІСТА”. https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=3922926

Завдання для самоперевірки:

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.

Тема: Солодкі страви
Час: 16 жовтня. 2023 11:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/73394131616?pwd=m6MleaC826n01E0aMnzJNiHnE839a5.1

Ідентифікатор конференції: 733 9413 1616
Код доступа: 92dQU3

Солодощі

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Торти

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми “Технологія приготування бісквітного тіста”

https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=7206021

Печиво

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми “Технологія приготування пісочного напівфабрикату”

https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=3812525

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми приготування кексів

https://vseosvita.ua/test/start/sxe834

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Солодкі страви та напої.

Час: 7 лютого. 2023 12:00 Київ 

https://us04web.zoom.us/j/79697778245?pwd=e6O1yycu0b3pVLxRrvRxwC3URM8cZZ.1

Ідентифікатор конференції: 796 9777 8245 Код доступа: g9GjQe

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми “Солодкі страви та напої”

https://vseosvita.ua/test/start/jvp318

Views: 129