Викладач: Миронова Олена Юріївна
e-mail: olena_mironova@yahoo.com
Підручник з Технології. 10 (11) клас. Ходзицька — Нова програма
https://history.vn.ua/pidruchniki/hodzicka-technology-10(11)-class-2019/
Підручник з Технології. 10 (11) клас. Туташинський — Нова програма
Технології. Рівень стандарту. 10 (11) клас. Біленко
Модуль
«Дизайн предметів інтер’єру»
За результатами опанування матеріалу модуля ви навчитеся використовувати здобуті знання у практичній діяльності.
Ви дізнаєтеся про:
• основні принципи дизайну;
• особливості стилів дизайну інтер’єру;
• засоби художнього конструювання;
• конструкційні матеріали для облаштування інтер’єру;
• техніки художньої обробки матеріалів.
Ви навчитеся:
• розпізнавати стилі інтер’єру;
• розробляти дизайнерські композиції;
• правильно компонувати предмети інтер’єру відповідно до стилю;
• добирати конструкційні матеріали для виготовлення предметів інтер’єру;
• самостійно виготовляти та опоряджувати вироби інтер’єрного призначення;
• розраховувати бюджет проекту.
Ви оволодієте:
• навичками декорування предметів інтер’єру;
• навичками догляду за виробами інтер’єрного призначення.
Ви застосовуватимете:
• методи проектування для створення власного проекту.
Вправа для самоперевірки:
Шановні учні! Пройдіть будь ласка тест з теми “Дизайн та його види”.
https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=2019136
Вправа для самоперевірки:
Вправа для самоперевірки:
Вправа для самоперевірки:
Вправа для самоперевірки:
Вправа для самоперевірки:
Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Закони композиції.
Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.
Тема: Основи кольорознавства
Час: 5 сент. 2023 14:30 Київ
https://us04web.zoom.us/j/79440553018?pwd=DRIVxgQ8bpbSOlnf1fowlHhG72rQK4.1
Ідентифікатор конференції: 794 4055 3018
Код доступа: mZ6a7x
Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.
Тема: Основи кольорознавства
Час: 12 вересня. 2023 14:30 Київ
https://us04web.zoom.us/j/73059718460?pwd=qf6clDdbbskXbkgWuzieGnT7EZaq20.1
Ідентифікатор конференції: 730 5971 8460
Код доступа: 3nvsRh
Завдання для самоперевірки:
Пройди тестування, та визнач чи добре ти знаєш назви кольорів: https://say-hi.me/specials/quiz/test-opredeli-cvet-po-ego-nazvaniyu.html
Шановні здобувачі освіти пройдіть тестування з теми «Основи кольорознавства».
https://vseosvita.ua/test/start/ozl125
Миронова О.Ю запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.
Тема: Засоби емоційно-художньої виразності
Час: 11 жовтня. 2023 09:00 Київ
https://us04web.zoom.us/j/72726019999?pwd=e2UaqiybC2Hvy5Ip1nCv7bfZ8ySvc8.1
Ідентифікатор конференції: 727 2601 9999
Код доступа: pwAFg0
Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми «Засоби емоційно-художньої виразності»
https://vseosvita.ua/test/start/fgl037
Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Конструкційні матеріали та їх властивості.
Час: 21 листопада. 2023 14:30 Київ
https://us04web.zoom.us/j/79219286138?pwd=oYalhXCav8vz8BgmwF8i6Ncy3xaODY.1
Ідентифікатор конференції: 792 1928 6138
Код доступа: sh4ZU6
Завдання для самоперевірки:
Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.
Тема: Семантичні засоби в художньому конструюванні
Вправа для самоперевірки:
Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Методи художнього конструювання.
Шановні здобувачі освіти пройдіть тестування з теми Методи художнього конструювання.
https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=2163618
Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: .Створення ескізів предметів інтер’єру з використанням біоформ.
Час: 8 грудня. 2022 12:00 Київ
https://us04web.zoom.us/j/72915736655?pwd=iMIG63bI7ObHra2LR0N0cxOUuB2Dj1.1
Ідентифікатор конференції: 729 1573 6655
Код доступа: wn7U4v
Домашнє завдання: Створити предмети інтер’єру перукарні методом біоформ.
Вправа для самоперевірки:
Шановні здобувачі освіти, долучайтеся до тестування з теми: Проектування методом біоформ.
https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=1175105
Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.
Тема: Метод гірлянд випадковостей і асоціацій
Час: 17 січня. 2023 12:00 Київ
https://us04web.zoom.us/j/71250251207?pwd=aBTBMINHORtSkaTQPRep0waeYMXrSc.1
Идентификатор конференции: 712 5025 1207
Код доступа: sndb3i
Вправа для самоперевірки:
Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.
Тема: Метод аналогій (Синектика)
Час: 24 січня. 2023 12:00 Київ
https://us04web.zoom.us/j/77894857918?pwd=A8L2vIqTsSlcEyQGxxbKg8T7bV8k7Q.1
Ідентифікатор конференції: 778 9485 7918
Код доступа: XdK07c
Викладач: Миронова Олена Юріївна
e-mail: olena_mironova@yahoo.com
Підручник з Технології. 10 (11) клас. Ходзицька — Нова програма
https://history.vn.ua/pidruchniki/hodzicka-technology-10(11)-class-2019/
Підручник з Технології. 10 (11) клас. Туташинський — Нова програма
Технології. Рівень стандарту. 10 (11) клас. Біленко
Модуль «Кулінарія»
За результатами опанування матеріалу навчального модуля ви навчитеся використовувати здобуті знання у практичній діяльності.
Ви дізнаєтеся про:
• види кулінарних виробів;
• технології створення різних кулінарних виробів;
• про основні види обробки продуктів;
• термінологію кулінарних і кондитерських робіт;
• правила сервірування стола.
Ви навчитеся:
• добирати рецептуру;
• добирати й визначати необхідну кількість інгредієнтів;
• добирати необхідний кухонний інвентар і посуд;
• готувати страви з дотриманням технологічної послідовності;
• розраховувати бюджет проекту;
• презентувати результати проектної діяльності.
Ви оволодієте:
• технологіями виготовлення різних страв;
• навичками організації робочого місця;
Ви застосовуватимете:
• методи проектування для створення власного проекту.
Завдання для самоперевірки:
Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми «Поняття про кулінарію. Організація робочого місця кухаря»
https://vseosvita.ua/test/start/uvp813
Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.
Тема: Класифікація холодних страв та закусок
Завдання для самоперевірки:
Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.
Тема: Технологія приготування бутербродів
Час: 26 листопада. 2024 13:00 Київ
https://us04web.zoom.us/j/78339453044?pwd=DXAOaPagqYuVaFFcd88PWBMsAYpB1x.1
Ідентифікатор конференції: 783 3945 3044
Код доступа: VDL0X8
Завдання для самоперевірки:
Завдання для самоперевірки:
Завдання для самоперевірки:
Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми «Технологія приготування бутербродів»
https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=2929806
Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.
Тема: Класифікація перших страв
- Завдання для самоперевірки:
Завдання для самоперевірки:
Шановні здобувачі освіти! Пройдіть тестування з теми уроку «Класифікація перших страв»
https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=4669911
Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.
Тема: Гарячі перші страви
Завдання для самоперевірки:
Завдання для самоперевірки:
Шановні здобувачі освіти! Пройдіть тестування з теми «Перші страви»
https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=6606328
Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію : Тема Заправні супи. Технологія приготування борщу.
Час: 15 лютого. 2023 12:00 Київ
https://us04web.zoom.us/j/71940366609?pwd=tYuWkDhmMrCbTtgF5TJ5AjK1bQIMaw.1
Ідентифікатор конференції: 719 4036 6609
Код доступа: 47UqFP
Більше рецептів борщу за посиланням: https://www.recept.ua/ua/recepty/kategoriya=pershi-stravy/vid=borsch/
Завдання для самоперевірки:
Тест: чи знаєш ти, що таке борщ
Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми «Перші страви. Технологія приготування борщу»
https://vseosvita.ua/test/start/saa589
Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.
Тема: Другі страви. Харчова цінність м’яса
Час: 14 дек. 2022 11:00 Киев
https://us04web.zoom.us/j/77836358498?pwd=TanXanhlaASJUpTCPNrJ4U3A6y4HGF.1
Ідентифікатор конференції 778 3635 8498
Код доступа: q5XBzE
Завдання для самоперевірки:
Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію : Zoom. Тема: Харчова цінність риби. Технологія приготування страв з риби.
Час: 26 грудня. 2023 11:00 Київ
Завдання для самоперевірки:
Завдання для самоперевірки:
Шановні учні! Пройдіть тестування з теми «Харчова цінність риби. Механічна кулінарна обробка риби»
https://vseosvita.ua/test/start/zag327
Страви з риби https://www.youtube.com/playlist?list=PLIumsbnlfadgprLC_78v-sz4AHWwv20A7
Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Види паніровок. Злакові. Вироби з круп.
Час: 30 січня. 2023 12:00 Київ
https://us04web.zoom.us/j/78484233268?pwd=ckegNNolf4Jae29MXycKBbbEqzKHsE.1
Ідентифікатор конференції: 784 8423 3268
Код доступа: LCp2md
Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми Вироби з круп
https://vseosvita.ua/test/start/oab529
Завдання для самоперевірки:
Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Макаронні вироби.
Час: 31 січня. 2023 12:00 Київ
https://us04web.zoom.us/j/77580860264?pwd=BhqkxSqBG553xOOiyVdtEKslb1bgT9.1
Ідентифікатор конференції: 775 8086 0264
Код доступа: f9h0Yb
Шановні учні пройдіть тестування з теми «Макаронні вироби: обробка, технологія приготування. «
https://vseosvita.ua/test/start/ekv574
Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Борошняні вироби.
Час: 3 лютого. 2023 11:00 Київ
https://us04web.zoom.us/j/73827470221?pwd=auVFoOi4vIJbQKzpJV3DaiVbYZoS7Z.1
Ідентифікатор конференції: 738 2747 0221
Код доступа: jYjJ5L
Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми «Борошно»
https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=7804116
Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.
Тема: Прісне тісто. Страви з прісного тісна.
Час: 3 лютого. 2023 11:30 Київ
https://us04web.zoom.us/j/72381853137?pwd=YN49CrY8qAsDUMKSgpZ7BbIw6oNE7n.1
Ідентифікатор конференції: 723 8185 3137
Код доступа: Ghry8Z
Шановні учні пройдіть тестування з теми «ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ ВИРОБІВ З ПРІСНОГО ТІСТА».
Завдання для самоперевірки:
Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Солодкі страви та напої.
Час: 15 лист. 2021 11:00 Київ
https://us04web.zoom.us/j/71653674015?pwd=WU9WOWFXVk10NGc0MVhjNjJjRTJiZz09
Ідентифікатор конференції: 716 5367 4015
Код доступа: dbz82j
Views: 171