Технології (26)

Викладач: Миронова Олена Юріївна

e-mail: olena_mironova@yahoo.com

Підручник з Технології. 10 (11) клас. Ходзицька – Нова програма

https://history.vn.ua/pidruchniki/hodzicka-technology-10(11)-class-2019/

Підручник з Технології. 10 (11) клас. Туташинський – Нова програма

Технології. Рівень стандарту. 10 (11) клас. Біленко

Модуль

“Дизайн предметів інтер’єру”

За результатами опанування матеріалу модуля ви навчитеся використовувати здобуті знання у практичній діяльності.

Ви дізнаєтеся про:

• основні принципи дизайну;

• особливості стилів дизайну інтер’єру;

• засоби художнього конструювання;

• конструкційні матеріали для облаштування інтер’єру;

• техніки художньої обробки матеріалів.

Ви навчитеся:

• розпізнавати стилі інтер’єру;

• розробляти дизайнерські композиції;

• правильно компонувати предмети інтер’єру відповідно до стилю;

• добирати конструкційні матеріали для виготовлення предметів інтер’єру;

• самостійно виготовляти та опоряджувати вироби інтер’єрного призначення;

• розраховувати бюджет проекту.

Ви оволодієте:

• навичками декорування предметів інтер’єру;

• навичками догляду за виробами інтер’єрного призначення.

Ви застосовуватимете:

• методи проектування для створення власного проекту.

Шановні учні! Пройдіть будь ласка тест з теми “Дизайн та його види”.

https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=4435676

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Закони композиції.

 Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.

Тема: Основи кольорознавства
Час: 5 сент. 2023 14:30 Київ

https://us04web.zoom.us/j/79440553018?pwd=DRIVxgQ8bpbSOlnf1fowlHhG72rQK4.1

Ідентифікатор конференції: 794 4055 3018
Код доступа: mZ6a7x

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.

Тема: Основи кольорознавства

Час: 12 вересня. 2023 14:30 Київ

https://us04web.zoom.us/j/73059718460?pwd=qf6clDdbbskXbkgWuzieGnT7EZaq20.1

Ідентифікатор конференції: 730 5971 8460
Код доступа: 3nvsRh

Завдання для самоперевірки:

Пройди тестування, та визнач чи добре ти знаєш назви кольорів: https://say-hi.me/specials/quiz/test-opredeli-cvet-po-ego-nazvaniyu.html 

Шановні здобувачі освіти пройдіть тестування з теми “Основи кольорознавства”.

https://vseosvita.ua/test/start/ozl125

 Миронова О.Ю запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.

Тема: Засоби емоційно-художньої виразності

Час: 11 жовтня. 2023 09:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/72726019999?pwd=e2UaqiybC2Hvy5Ip1nCv7bfZ8ySvc8.1

Ідентифікатор конференції: 727 2601 9999
Код доступа: pwAFg0

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми “Засоби емоційно-художньої виразності”

https://vseosvita.ua/test/start/fgl037

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Конструкційні матеріали та їх властивості.

Час: 21 листопада. 2023 14:30 Київ

https://us04web.zoom.us/j/79219286138?pwd=oYalhXCav8vz8BgmwF8i6Ncy3xaODY.1

Ідентифікатор конференції: 792 1928 6138
Код доступа: sh4ZU6

Завдання для самоперевірки:

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.

Тема: Семантичні засоби в художньому конструюванні

Вправа для самоперевірки:

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Методи художнього конструювання.

Шановні здобувачі освіти пройдіть тестування з теми Методи художнього конструювання.

https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=2163618

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: .Створення ескізів предметів  інтер’єру з використанням біоформ.

Час: 8 грудня. 2022 12:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/72915736655?pwd=iMIG63bI7ObHra2LR0N0cxOUuB2Dj1.1

Ідентифікатор конференції: 729 1573 6655
Код доступа: wn7U4v

Біоніка як джерело ідей промислового дизайну

Домашнє завдання: Створити предмети інтер’єру перукарні методом біоформ.

Вправа для самоперевірки:

Шановні здобувачі освіти, долучайтеся до тестування з теми: Проектування методом  біоформ.

https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=1175105

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.

Тема: Метод гірлянд випадковостей і асоціацій
Час: 17 січня. 2023 12:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/71250251207?pwd=aBTBMINHORtSkaTQPRep0waeYMXrSc.1

Идентификатор конференции: 712 5025 1207
Код доступа: sndb3i

Вправа для самоперевірки:

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.

Тема: Метод аналогій (Синектика)
Час: 24 січня. 2023 12:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/77894857918?pwd=A8L2vIqTsSlcEyQGxxbKg8T7bV8k7Q.1

Ідентифікатор конференції: 778 9485 7918
Код доступа: XdK07c

Викладач: Миронова Олена Юріївна

e-mail: olena_mironova@yahoo.com

Підручник з Технології. 10 (11) клас. Ходзицька – Нова програма

https://history.vn.ua/pidruchniki/hodzicka-technology-10(11)-class-2019/

Підручник з Технології. 10 (11) клас. Туташинський – Нова програма

Технології. Рівень стандарту. 10 (11) клас. Біленко

 
 

Модуль “Кулінарія”

За результатами опанування матеріалу навчального модуля ви навчитеся використовувати здобуті знання у практичній діяльності.

Ви дізнаєтеся про:

• види кулінарних виробів;

• технології створення різних кулінарних виробів;

• про основні види обробки продуктів;

• термінологію кулінарних і кондитерських робіт;

• правила сервірування стола.

Ви навчитеся:

• добирати рецептуру;

• добирати й визначати необхідну кількість інгредієнтів;

• добирати необхідний кухонний інвентар і посуд;

• готувати страви з дотриманням технологічної послідовності;

• розраховувати бюджет проекту;

• презентувати результати проектної діяльності.

Ви оволодієте:

• технологіями виготовлення різних страв;

• навичками організації робочого місця;

Ви застосовуватимете:

• методи проектування для створення власного проекту.

Завдання для самоперевірки:

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми “Поняття про кулінарію. Організація робочого місця кухаря”

https://vseosvita.ua/test/start/uvp813

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.

Тема: Класифікація холодних страв та закусок

Завдання для самоперевірки:

 Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.

Тема: Технологія приготування бутербродів
Час: 26 листопада. 2024 13:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/78339453044?pwd=DXAOaPagqYuVaFFcd88PWBMsAYpB1x.1

Ідентифікатор конференції: 783 3945 3044
Код доступа: VDL0X8

 

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми “Технологія приготування бутербродів”

https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=2929806

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.

Тема: Класифікація перших страв

  • Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Шановні здобувачі освіти! Пройдіть тестування з теми  уроку “Класифікація перших страв” 

https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=4669911

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.

Тема: Гарячі перші страви

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Шановні здобувачі освіти! Пройдіть тестування з теми  “Перші страви”

https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=6606328

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію : Тема Заправні супи. Технологія приготування борщу.

Час: 15 лютого. 2023 12:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/71940366609?pwd=tYuWkDhmMrCbTtgF5TJ5AjK1bQIMaw.1

Ідентифікатор конференції: 719 4036 6609
Код доступа: 47UqFP

Український борщ

Більше рецептів борщу за посиланням: https://www.recept.ua/ua/recepty/kategoriya=pershi-stravy/vid=borsch/

Завдання для самоперевірки:

Тест: чи знаєш ти, що таке борщ

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми “Перші страви. Технологія приготування борщу”

https://vseosvita.ua/test/start/saa589

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.

Тема: Другі страви. Харчова цінність м’яса
Час: 14 дек. 2022 11:00 Киев

https://us04web.zoom.us/j/77836358498?pwd=TanXanhlaASJUpTCPNrJ4U3A6y4HGF.1

Ідентифікатор конференції 778 3635 8498
Код доступа: q5XBzE

Завдання для самоперевірки:

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію : Zoom. Тема: Харчова цінність риби. Технологія приготування страв з риби.

Час: 26 грудня. 2023 11:00 Київ

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Шановні учні! Пройдіть тестування з теми “Харчова цінність риби. Механічна кулінарна обробка риби”

https://vseosvita.ua/test/start/zag327

Страви з риби https://www.youtube.com/playlist?list=PLIumsbnlfadgprLC_78v-sz4AHWwv20A7

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Види паніровок. Злакові. Вироби з круп.

Час: 30 січня. 2023 12:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/78484233268?pwd=ckegNNolf4Jae29MXycKBbbEqzKHsE.1

Ідентифікатор конференції: 784 8423 3268
Код доступа: LCp2md

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми Вироби з круп

https://vseosvita.ua/test/start/oab529

Завдання для самоперевірки:

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Макаронні вироби.

Час: 31 січня. 2023 12:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/77580860264?pwd=BhqkxSqBG553xOOiyVdtEKslb1bgT9.1

Ідентифікатор конференції: 775 8086 0264
Код доступа: f9h0Yb

Шановні учні пройдіть тестування з теми “Макаронні вироби: обробка, технологія приготування. “

https://vseosvita.ua/test/start/ekv574

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Борошняні вироби.

Час: 3 лютого. 2023 11:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/73827470221?pwd=auVFoOi4vIJbQKzpJV3DaiVbYZoS7Z.1

Ідентифікатор конференції: 738 2747 0221
Код доступа: jYjJ5L

Виробництво борошна

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми “Борошно”

https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=7804116

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.

Тема: Прісне тісто. Страви з прісного тісна.
Час: 3 лютого. 2023 11:30 Київ

https://us04web.zoom.us/j/72381853137?pwd=YN49CrY8qAsDUMKSgpZ7BbIw6oNE7n.1

Ідентифікатор конференції: 723 8185 3137
Код доступа: Ghry8Z

Виробництво хліба

Шановні учні пройдіть тестування з теми “ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ ВИРОБІВ З ПРІСНОГО ТІСТА”. 

Завдання для самоперевірки:

Солодощі
Торти
Печиво

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Солодкі страви та напої.

Час: 15 лист. 2021 11:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/71653674015?pwd=WU9WOWFXVk10NGc0MVhjNjJjRTJiZz09

Ідентифікатор конференції: 716 5367 4015
Код доступа: dbz82j

Visits: 1109