Технології (39)

Викладач: Миронова Олена Юріївна

e-mail: olena_mironova@yahoo.com

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.

Тема: Поняття про кулінарію
Час: 5 вер. 2022 09:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/76237706268?pwd=7NeXtczXA7clcBIq02LqKABqUHpmSR.1

Ідентифікатор конференції: 762 3770 6268
Код доступа: 4Xch0V

Завдання для самоперевірки:

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію.

Тема: Організація робочого місця кухаря
Час: 5 вер. 2022 10:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/71470958081?pwd=aaoa3W5MFyqF5oi7mKVK99KdbOi8bM.1

Ідентифікатор конференції: 714 7095 8081
Код доступа: NmWkh5

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми “Поняття про кулінарію. Організація робочого місця кухаря”

https://vseosvita.ua/test/start/gzc018

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.

Тема: Холодні страви та закуски
Час: 12 вер. 2022 09:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/78726187232?pwd=LpEailNRxKHj8MZDf47oPweoSTvpKv.1

Ідентифікатор конференції: 787 2618 7232
Код доступа: bBj4fU

Завдання для самоперевірки:

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.

Тема: Технологія приготування бутербродів
Час: 12 вер. 2022 10:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/77938629516?pwd=IkgQYsr0ExOKeYSHzb45WDmDBRM8Ky.1

Ідентифікація конференції: 779 3862 9516
Код доступа: 0SBkeG

Завдання для самоперевірки:

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми “Технологія приготування бутербродів”

https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=8494120

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Шановні здобувачі освіти! Пройдіть тестування з теми  уроку “Класифікація перших страв”

https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=9355441

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію : Zoom. Тема: Гарячі перші страви.

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію : Тема Заправні супи. Технологія приготування борщу.

Український борщ

Більше рецептів борщу за посиланням: https://www.recept.ua/ua/recepty/kategoriya=pershi-stravy/vid=borsch/

Завдання для самоперевірки:

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми “Перші страви”.

https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=2100690

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію:  Zoom. Тема Другі страви.

Завдання для самоперевірки:

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: М’ясні .

Час: 24 жовтня. 2022 13:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/74725190304?pwd=IT5WQamp49Rr4ph9ITBuCnSRwRGwql.1

Ідентифікатор конференції: 747 2519 0304
Код доступа: 8aLa2V

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми “Харчова цінність м’яса. Приготування м’ясних страв”

https://vseosvita.ua/test/start/qcd091

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.

Тема: Другі страви. Страви з птиці
Час: 26 жовтня. 2022 09:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/74736798597?pwd=7so1gW98x3OwQrbvFZpPvMJBwKERyS.1

Ідентифікатор конференції: 747 3679 8597
Код доступа: 3Vj5Jy

Завдання для самоперевірки:

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Страви з субпродуктів.

Тема: Другі страви. Страви з субпродуктів
Время: 31 окт. 2022 13:00 Киев

Подключиться к конференции Zoom
https://us04web.zoom.us/j/73672319344?pwd=wbKDMCFAlbt7uuKedZeXMRZOE1Sfgw.1

Идентификатор конференции: 736 7231 9344
Код доступа: HNZ5Zc

Завдання для самоперевірки:

Шановні здобувачі освіти пройдіть тестування з теми “Другі страви. Страви з м’яса та птиці”.

https://vseosvita.ua/test/start/vgx456

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Технологія приготування страв з риби.

Тема: Технологія приготування страв з риби
Час: 2 листопада. 2022 09:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/75581251170?pwd=wuP0UoV2FK3FqbHym2ItmPjxSWqM1a.1

Ідентифікатор конференції: 755 8125 1170
Код доступа: 5g5rkx

Завдання для самоперевірки:

Шановні учні! Пройдіть тестування з теми “Харчова цінність риби. Механічна кулінарна обробка риби”

https://vseosvita.ua/test/start/cgx318

Завдання для самоперевірки:

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Види паніровок. Гарніри.

Час: 7 листопада. 2022 13:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/78443100721?pwd=WGiu81YNO8HdBQexzqOm8kSb6R1MKF.1

Ідентифікатор конференції: 784 4310 0721
Код доступа: cRAs69

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми Вироби з круп

https://vseosvita.ua/test/start/xim384

Завдання для самоперевірки:

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Макаронні вироби.

Час: 15 листопада. 2022 12:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/72621281278?pwd=Ew3pMexQaK64nbxyJrvS6wLZLGxahz.1

Ідентифікатор конференції: 726 2128 1278
Код доступа: wtC9eK

Шановні учні пройдіть тестування з теми “Макаронні вироби: обробка, технологія приготування. “

https://vseosvita.ua/test/start/dma577

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Борошняні вироби.

Час: 22 листопада. 2022 12:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/72732151029?pwd=yY5UPsSFoa9f4RCjlGmnX7uXQemUps.1

Ідентифікатор конференції: 727 3215 1029
Код доступа: 0e8d9a

Виробництво борошна
Виробництво хліба

Шановні здобувачі освіти пройдіть тестування з теми “Борошно”

https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=1725091

Завдання для самоперевірки:

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Приготування прісного тіста

Шановні учні пройдіть тестування з теми “ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ ВИРОБІВ З ПРІСНОГО ТІСТА”. 

https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=3932929

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Кулінарія. Технологія приготування бісквітного тіста.

Солодощі

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Торти

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми “Технологія приготування бісквітного тіста”

https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=5697646

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Технологія приготування пісочного напівфабрикату.

Печиво

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми “Технологія приготування пісочного напівфабрикату”

https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=5541645

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема:

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми приготування кексів

https://vseosvita.ua/test/start/rpn551

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Солодкі страви та напої.

Час: 29 листопада. 2022 12:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/79173822457?pwd=b7OLEpVdbbitDmGqysFM9SRysWe1u0.1

Ідентифікатор конференції: 791 7382 2457
Код доступа: Pa4hy3

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми “Солодкі страви та напої”

https://vseosvita.ua/test/start/kvz663

Views: 179