Технології (29)

Викладач: Миронова Олена Юріївна

e-mail: olena_mironova@yahoo.com

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.

Тема: Поняття про кулінарію
Час: 14 грудня. 2022 12:30 Київ

https://us04web.zoom.us/j/76498835111?pwd=UF9bUsPojbGdDlTmTxBJRPAclxmD5i.1

Ідентифікатор конференції: 764 9883 5111
Код доступа: q0yB78

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми “Поняття про кулінарію. Організація робочого місця кухаря”

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.

Тема: Технологія приготування бутербродів
Час: 15 вересня. 2023 09:15 Київ

https://us04web.zoom.us/j/78464594641?pwd=mQwfZ1bmAEaMrdM1ZZrQrFrtv8mg89.1

Ідентифікатор конференції: 784 6459 4641
Код доступа: xERx2N

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми “Технологія приготування бутербродів”

https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=6156812

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Шановні здобувачі освіти,  пройдіть тестування з теми  “Класифікація перших страв”

https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=1078811

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію : Zoom. Тема: Гарячі перші страви.

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми “Технологія приготування гарячих перших страв”

https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=2429017

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію : Тема Заправні супи. Технологія приготування борщу.

Як українці борщ винайшли
Український борщ

Більше рецептів борщу за посиланням: https://www.recept.ua/ua/recepty/kategoriya=pershi-stravy/vid=borsch/

Завдання для самоперевірки:

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми “Перші страви”.

https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=3061940

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми “Технологія приготування борщу”

https://vseosvita.ua/test/start/hbp071

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію:  Zoom. Тема Другі страви.

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.

Тема: Другі страви. Технологічний процес обробки м’яса

Завдання для самоперевірки:

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми “Харчова цінність м’яса”

https://vseosvita.ua/test/start/bxq793

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема Блюда з котлетної маси.

Час: 13 жовтня. 2023 09:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/78795149843?pwd=bGHTZ4oPFpbaXfDvHHH970LmriT3TL.1

Ідентифікатор конференції: 787 9514 9843
Код доступа: E8gHXS

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.

Тема: Страви з птиці
Час: 16 жовтня. 2023 14:30 Київ

https://us04web.zoom.us/j/72334470608?pwd=bx2jsinxVIj1a8gDxa0rl8bu6nKTlp.1

Ідентифікатор конференції: 723 3447 0608
Код доступа: udX0CK

Завдання для самоперевірки:

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Страви з субпродуктів.

Завдання для самоперевірки:

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми “Страви з м’яса та птиці”

https://vseosvita.ua/test/start/fya640

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Технологія приготування страв з риби.

Час: 23 жовтня. 2023 14:30 Київ

https://us04web.zoom.us/j/79179459103?pwd=10AimYBS2YYQFSb1qXLrjTadHo2Od4.1

Ідентифікатор конференції: 791 7945 9103
Код доступа: ZvNWi2

Завдання для самоперевірки:

Шановні учні! Пройдіть тестування з теми “Харчова цінність риби. Механічна кулінарна обробка риби”

https://vseosvita.ua/test/start/urp689

Завдання для самоперевірки:

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Види паніровок. Гарніри.

Час: 27 березня. 2023 09:00 Київ

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.

Тема: Вироби з круп
Час: 30 жовтня. 2023 14:40 Київ

https://us04web.zoom.us/j/74376438759?pwd=zyJO3PAOQurycSYg1HAo2I5EuVb8XY.1

Ідентифікатор конференції: 743 7643 8759
Код доступа: ekSMD2

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми “Вироби з круп”

https://vseosvita.ua/test/start/gwi011

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Макаронні вироби.

Час: 2 травня 2022 15:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/71956990962?pwd=ZhfeUEBOILXsR6yG5D8blLAsWonzf0.1

Ідентифікатор конференції: 719 5699 0962
Код доступа: 9EhgEH

Шановні учні пройдіть тестування з теми “Макаронні вироби: обробка, технологія приготування. “

https://vseosvita.ua/test/start/ber768

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Борошняні вироби.

Час: 6 травня 2022 10:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/76419324638?pwd=odf1tJVcCKDUxK7fFrPxP9ADWguveu.1

Ідентифікатор конференції: 764 1932 4638
Код доступа: zhhmA5

Виробництво борошна
Виробництво хліба

Шановні здобувачі освіти пройдіть тестування з теми “Борошно”

.ua/test/join?gamecode=6816633

Завдання для самоперевірки:

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Приготування прісного тіста

Час: 14 листопада. 2023 13:00 Київ
https://us04web.zoom.us/j/73916764755?pwd=TbxnhlzKmfvIoaFJVWaWL0Yd22efjH.1

Ідентифікатор конференції: 739 1676 4755
Код доступа: r4KHua

Шановні учні пройдіть тестування з теми “ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ ВИРОБІВ З ПРІСНОГО ТІСТА”. 

https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=9000147

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Кулінарія. Технологія приготування бісквітного тіста.

Час: 21листопада. 2023 13:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/71934175848?pwd=qnMxQo3RCeAnKJd7sJok9z45n4zfS0.1

Ідентифікатор конференції: 719 3417 5848
Код доступа: F7s98y

Солодощі

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Торти

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми “Технологія приготування бісквітного тіста”

https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=1669693

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Технологія приготування пісочного напівфабрикату.

Печиво

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми “Технологія приготування пісочного напівфабрикату”

https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=3341017

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема:

Час: 20 травня 2022 10:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/77495938453?pwd=XJiD0Tfhy5WjlclK6dUt_VrP3oRSwy.1

Ідентифікатор конференції: 774 9593 8453
Код доступа: cRk1sp

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми приготування кексів

https://vseosvita.ua/test/start/rpn551

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Солодкі страви та напої.

Час: 23 травня 2022 15:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/79672514206?pwd=K2nX3jAzDTTf3Qrp3hmv_biHsEjvDf.1

Ідентифікатор конференції: 796 7251 4206
Код доступа: fLGUa2

Завдання для самоперевірки:

Шановну здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми “Солодкі страви та напої”

https://vseosvita.ua/test/start/cgq844

Visits: 293