Технології (28)
Викладач: Миронова Олена Юріївна
e-mail: olena_mironova@yahoo.com
Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.
Тема: Поняття про кулінарію
Час: 14 грудня. 2022 12:30 Київ
https://us04web.zoom.us/j/76498835111?pwd=UF9bUsPojbGdDlTmTxBJRPAclxmD5i.1
Ідентифікатор конференції: 764 9883 5111
Код доступа: q0yB78
Завдання для самоперевірки:
Завдання для самоперевірки:
Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми «Поняття про кулінарію. Організація робочого місця кухаря»
Завдання для самоперевірки:
Завдання для самоперевірки:
Завдання для самоперевірки:
Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми «Технологія приготування бутербродів»
https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=8201266
Завдання для самоперевірки:
Завдання для самоперевірки:
Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми «Класифікація перших страв»
https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=1774282
Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію : Zoom. Тема: Гарячі перші страви.
Завдання для самоперевірки:
Завдання для самоперевірки:
Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми «Технологія приготування гарячих перших страв»
https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=1365630
Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію : Тема Заправні супи. Технологія приготування борщу.
Час: 24 лютого. 2023 13:30 Київ
https://us04web.zoom.us/j/73807538566?pwd=euC88mOSGoGFatkvQgrW6oOUAcAImz.1
Ідентифікатор конференції: 738 0753 8566
Код доступа: X80zDv
Більше рецептів борщу за посиланням: https://www.recept.ua/ua/recepty/kategoriya=pershi-stravy/vid=borsch/
Завдання для самоперевірки:
Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми «Перші страви».
https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=7038598
Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми «Технологія приготування борщу»
https://vseosvita.ua/test/start/zag725
Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема Другі страви.
Час: 27 лютого. 2023 11:00 Київ
https://us04web.zoom.us/j/73233125193?pwd=d2IlbbUG3MmtUXkrJdbsVFkeyzZXQc.1
Ідентифікатор конференції: 732 3312 5193
Код доступа: d4iRTa
Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.
Тема: Другі страви. Технологічний процес обробки м’яса
Час: 27 лютого. 2023 12:00 Київ
https://us04web.zoom.us/j/75800125275?pwd=OgTQJc3fqVuabAjrMFN3iXNcr3fjrl.1
Ідентифікатор конференції: 758 0012 5275
Код доступа: AtxG9f
Завдання для самоперевірки:
Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми «Харчова цінність м’яса» https://vseosvita.ua/test/start/vwa038
Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема Блюда з котлетної маси.
Час: 11 квітня. 2022 14:00 Київ
https://us04web.zoom.us/j/73743744995?pwd=ctiOTbSvq1yGfKBXxNq7PvS0o_U5UK.1
Ідентифікатор конференції: 737 4374 4995
Код доступа: vNJ9BN
Завдання для самоперевірки:
Завдання для самоперевірки:
Завдання для самоперевірки:
Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.
Тема: Страви з птиці
Час: 6 березня. 2023 11:00 Київ
https://us04web.zoom.us/j/78993295083?pwd=lTyXPpJILOf6hiL3XWP7lV1R4fGeaG.1
Ідентифікатор конференції: 789 9329 5083
Код доступа: SBzQ76
Завдання для самоперевірки:
Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Страви з субпродуктів.
Завдання для самоперевірки:
Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми «Страви з м’яса та птиці»
https://vseosvita.ua/test/start/zwo782
Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Технологія приготування страв з риби.
Час: 6 березня. 2023 12:00 Київ
https://us04web.zoom.us/j/78784959796?pwd=0LnpTnBczm0hNHbv9bh95omGWlvtYY.1
Ідентифікатор конференції: 787 8495 9796
Код доступа: Xhd37P
Завдання для самоперевірки:
Шановні учні! Пройдіть тестування з теми «Харчова цінність риби. Механічна кулінарна обробка риби»
https://vseosvita.ua/test/start/pcu255
Завдання для самоперевірки:
Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Види паніровок. Гарніри.
Час: 13 березня. 2023 11:00 Київ
https://us04web.zoom.us/j/73839285357?pwd=kLNnCeF7NVfeZtXtsniqHYWNhKrp5K.1
Ідентифікатор конференції: 738 3928 5357
Код доступа: L1uZyd
Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.
Тема: Вироби з круп
Час: 13 березня. 2023 11:30 Київ
https://us04web.zoom.us/j/74376438759?pwd=zyJO3PAOQurycSYg1HAo2I5EuVb8XY.1
Ідентифікатор конференції: 743 7643 8759
Код доступа: ekSMD2
Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми Вироби з круп
https://vseosvita.ua/test/start/dmv306
Завдання для самоперевірки:
Завдання для самоперевірки:
Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Макаронні вироби.
Час: 2 травня 2022 15:00 Київ
https://us04web.zoom.us/j/71956990962?pwd=ZhfeUEBOILXsR6yG5D8blLAsWonzf0.1
Ідентифікатор конференції: 719 5699 0962
Код доступа: 9EhgEH
Шановні учні пройдіть тестування з теми «Макаронні вироби: обробка, технологія приготування. «
https://vseosvita.ua/test/start/nhg976
Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Борошняні вироби.
Час: 6 травня 2022 10:00 Київ
https://us04web.zoom.us/j/76419324638?pwd=odf1tJVcCKDUxK7fFrPxP9ADWguveu.1
Ідентифікатор конференції: 764 1932 4638
Код доступа: zhhmA5
Шановні здобувачі освіти пройдіть тестування з теми «Борошно»
.ua/test/join?gamecode=6816633
Завдання для самоперевірки:
Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Приготування прісного тіста
Час: 9 травня 2022 15:00 Київ
https://us04web.zoom.us/j/78380482872?pwd=_GVpPAXCxx86slnku6Leb8rT4QUdhL.1
Ідентифікатор конференції: 783 8048 2872
Код доступа: JL5wY5
Шановні учні пройдіть тестування з теми «ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ ВИРОБІВ З ПРІСНОГО ТІСТА».
https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=3869589
Завдання для самоперевірки:
Завдання для самоперевірки:
Завдання для самоперевірки:
Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Кулінарія. Технологія приготування бісквітного тіста.
Час: 13 травня 2022 10:00 Київ
https://us04web.zoom.us/j/71283128237?pwd=2-0RKRFysU2pkGaCsHwytwKbym3cVi.1
Ідентифікатор конференції: 712 8312 8237
Код доступа: 2Kb6Ci
Завдання для самоперевірки:
Завдання для самоперевірки:
Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми «Технологія приготування бісквітного тіста»
https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=5697646
Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Технологія приготування пісочного напівфабрикату.
Час: 16 травня 2022 15:00 Київ
https://us04web.zoom.us/j/74938635773?pwd=hkCT5ngT9_BXiWu_sSvXlbni9Thglo.1
Ідентифікатор конференції: 749 3863 5773
Код доступа: k9TTZV
Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми «Технологія приготування пісочного напівфабрикату»
https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=5541645
Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема:
Час: 20 травня 2022 10:00 Київ
https://us04web.zoom.us/j/77495938453?pwd=XJiD0Tfhy5WjlclK6dUt_VrP3oRSwy.1
Ідентифікатор конференції: 774 9593 8453
Код доступа: cRk1sp
Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми приготування кексів
https://vseosvita.ua/test/start/rpn551
Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Солодкі страви та напої.
Час: 23 травня 2022 15:00 Київ
https://us04web.zoom.us/j/79672514206?pwd=K2nX3jAzDTTf3Qrp3hmv_biHsEjvDf.1
Ідентифікатор конференції: 796 7251 4206
Код доступа: fLGUa2
Завдання для самоперевірки:
Шановну здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми «Солодкі страви та напої»
https://vseosvita.ua/test/start/cgq844
Views: 0