Технології (28)

Викладач: Миронова Олена Юріївна

e-mail: olena_mironova@yahoo.com

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.

Тема: Поняття про кулінарію
Час: 14 грудня. 2022 12:30 Київ

https://us04web.zoom.us/j/76498835111?pwd=UF9bUsPojbGdDlTmTxBJRPAclxmD5i.1

Ідентифікатор конференції: 764 9883 5111
Код доступа: q0yB78

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми “Поняття про кулінарію. Організація робочого місця кухаря”

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми “Технологія приготування бутербродів”

https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=8201266

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Шановні здобувачі освіти,  пройдіть тестування з теми  “Класифікація перших страв”

https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=1774282

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію : Zoom. Тема: Гарячі перші страви.

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми “Технологія приготування гарячих перших страв”

https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=1365630

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію : Тема Заправні супи. Технологія приготування борщу.

Час: 24 лютого. 2023 13:30 Київ

https://us04web.zoom.us/j/73807538566?pwd=euC88mOSGoGFatkvQgrW6oOUAcAImz.1

Ідентифікатор конференції: 738 0753 8566
Код доступа: X80zDv

Український борщ

Більше рецептів борщу за посиланням: https://www.recept.ua/ua/recepty/kategoriya=pershi-stravy/vid=borsch/

Завдання для самоперевірки:

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми “Перші страви”.

https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=7038598

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми “Технологія приготування борщу”

https://vseosvita.ua/test/start/zag725

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію:  Zoom. Тема Другі страви.

Час: 27 лютого. 2023 11:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/73233125193?pwd=d2IlbbUG3MmtUXkrJdbsVFkeyzZXQc.1

Ідентифікатор конференції: 732 3312 5193
Код доступа: d4iRTa

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.

Тема: Другі страви. Технологічний процес обробки м’яса
Час: 27 лютого. 2023 12:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/75800125275?pwd=OgTQJc3fqVuabAjrMFN3iXNcr3fjrl.1

Ідентифікатор конференції: 758 0012 5275
Код доступа: AtxG9f

Завдання для самоперевірки:

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми “Харчова цінність м’яса” https://vseosvita.ua/test/start/vwa038

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема Блюда з котлетної маси.

Час: 11 квітня. 2022 14:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/73743744995?pwd=ctiOTbSvq1yGfKBXxNq7PvS0o_U5UK.1

Ідентифікатор конференції: 737 4374 4995
Код доступа: vNJ9BN

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.

Тема: Страви з птиці
Час: 6 березня. 2023 11:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/78993295083?pwd=lTyXPpJILOf6hiL3XWP7lV1R4fGeaG.1

Ідентифікатор конференції: 789 9329 5083
Код доступа: SBzQ76

Завдання для самоперевірки:

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Страви з субпродуктів.

Завдання для самоперевірки:

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми “Страви з м’яса та птиці”

https://vseosvita.ua/test/start/zwo782

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Технологія приготування страв з риби.

Час: 6 березня. 2023 12:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/78784959796?pwd=0LnpTnBczm0hNHbv9bh95omGWlvtYY.1

Ідентифікатор конференції: 787 8495 9796
Код доступа: Xhd37P

Завдання для самоперевірки:

Шановні учні! Пройдіть тестування з теми “Харчова цінність риби. Механічна кулінарна обробка риби”

https://vseosvita.ua/test/start/pcu255

Завдання для самоперевірки:

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Види паніровок. Гарніри.

Час: 13 березня. 2023 11:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/73839285357?pwd=kLNnCeF7NVfeZtXtsniqHYWNhKrp5K.1

Ідентифікатор конференції: 738 3928 5357
Код доступа: L1uZyd

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.

Тема: Вироби з круп
Час: 13 березня. 2023 11:30 Київ

https://us04web.zoom.us/j/74376438759?pwd=zyJO3PAOQurycSYg1HAo2I5EuVb8XY.1

Ідентифікатор конференції: 743 7643 8759
Код доступа: ekSMD2

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми Вироби з круп

https://vseosvita.ua/test/start/dmv306

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Макаронні вироби.

Час: 2 травня 2022 15:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/71956990962?pwd=ZhfeUEBOILXsR6yG5D8blLAsWonzf0.1

Ідентифікатор конференції: 719 5699 0962
Код доступа: 9EhgEH

Шановні учні пройдіть тестування з теми “Макаронні вироби: обробка, технологія приготування. “

https://vseosvita.ua/test/start/nhg976

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Борошняні вироби.

Час: 6 травня 2022 10:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/76419324638?pwd=odf1tJVcCKDUxK7fFrPxP9ADWguveu.1

Ідентифікатор конференції: 764 1932 4638
Код доступа: zhhmA5

Виробництво борошна
Виробництво хліба

Шановні здобувачі освіти пройдіть тестування з теми “Борошно”

.ua/test/join?gamecode=6816633

Завдання для самоперевірки:

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Приготування прісного тіста

Час: 9 травня 2022 15:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/78380482872?pwd=_GVpPAXCxx86slnku6Leb8rT4QUdhL.1

Ідентифікатор конференції: 783 8048 2872
Код доступа: JL5wY5

Шановні учні пройдіть тестування з теми “ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ ВИРОБІВ З ПРІСНОГО ТІСТА”. 

https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=3869589

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Кулінарія. Технологія приготування бісквітного тіста.

Час: 13 травня 2022 10:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/71283128237?pwd=2-0RKRFysU2pkGaCsHwytwKbym3cVi.1

Ідентифікатор конференції: 712 8312 8237
Код доступа: 2Kb6Ci

Солодощі

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Торти

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми “Технологія приготування бісквітного тіста”

https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=5697646

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Технологія приготування пісочного напівфабрикату.

Час: 16 травня 2022 15:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/74938635773?pwd=hkCT5ngT9_BXiWu_sSvXlbni9Thglo.1

Ідентифікатор конференції: 749 3863 5773
Код доступа: k9TTZV

Печиво

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми “Технологія приготування пісочного напівфабрикату”

https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=5541645

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема:

Час: 20 травня 2022 10:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/77495938453?pwd=XJiD0Tfhy5WjlclK6dUt_VrP3oRSwy.1

Ідентифікатор конференції: 774 9593 8453
Код доступа: cRk1sp

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми приготування кексів

https://vseosvita.ua/test/start/rpn551

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Солодкі страви та напої.

Час: 23 травня 2022 15:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/79672514206?pwd=K2nX3jAzDTTf3Qrp3hmv_biHsEjvDf.1

Ідентифікатор конференції: 796 7251 4206
Код доступа: fLGUa2

Завдання для самоперевірки:

Шановну здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми “Солодкі страви та напої”

https://vseosvita.ua/test/start/cgq844

Views: 5