Технології (14)

Викладач: Миронова Олена Юріївна

e-mail: olena_mironova@yahoo.com

Завдання для самоперевірки:

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми «Поняття про кулінарію. Організація робочого місця кухаря»

https://vseosvita.ua/test/start/cfh173

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми «Технологія приготування бутербродів» https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=9515274

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію : Zoom. Тема: Гарячі перші страви.

Час: 31 бер. 2022 14:00 Київ

Шановні здобувачі освіти! Пройдіть тестування з теми минулого уроку «Класифікація перших страв»

https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=8917391

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію : Тема Заправні супи. Технологія приготування борщу.

Час: 31 березня. 2023  Київ

Український борщ

Більше рецептів борщу за посиланням: https://www.recept.ua/ua/recepty/kategoriya=pershi-stravy/vid=borsch/

Завдання для самоперевірки:

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми «Перші страви».

https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=4752579

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми «Технологія приготування борщу»

https://vseosvita.ua/test/start/tuo507

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію:  Zoom. Тема Другі страви.

Завдання для самоперевірки:

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема Блюда з котлетної маси.

Час: 11 квітня. 2022 14:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/73743744995?pwd=ctiOTbSvq1yGfKBXxNq7PvS0o_U5UK.1

Ідентифікатор конференції: 737 4374 4995
Код доступа: vNJ9BN

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Страви з субпродуктів.

Час: 18 квітня. 2022 11:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/75370374654?pwd=vqmqkzJ080bj7fHN_sMOD1cWu5-YXp.1

Ідентифікатор конференції: 753 7037 4654
Код доступа: 88nu2V

Завдання для самоперевірки:

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Технологія приготування страв з риби.

Час: 25 квітня. 2022 11:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/73033104227?pwd=vfxnAjzRH9G7QFGRA6_gJ_N7OPfE17.1

Ідентифікатор конференції: 730 3310 4227
Код доступа: 5x0wdk

Завдання для самоперевірки:

Шановні учні! Пройдіть тестування з теми «Харчова цінність риби. Механічна кулінарна обробка риби»

https://vseosvita.ua/test/start/shw719

Завдання для самоперевірки:

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Види паніровок. Гарніри.

Час: 29 квітня. 2022 16:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/73805913914?pwd=DmbvW7Uzv10eyq4x0xRAzMog8q8iUo.1

Ідентифікатор конференції: 738 0591 3914
Код доступа: 0Sd8Lk

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми Вироби з круп

https://vseosvita.ua/test/start/dmv306

Завдання для самоперевірки:

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Макаронні вироби.

Час: 2 травня 2022 15:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/71956990962?pwd=ZhfeUEBOILXsR6yG5D8blLAsWonzf0.1

Ідентифікатор конференції: 719 5699 0962
Код доступа: 9EhgEH

Шановні учні пройдіть тестування з теми «Макаронні вироби: обробка, технологія приготування. «

https://vseosvita.ua/test/start/nhg976

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Борошняні вироби.

Час: 6 травня 2022 10:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/76419324638?pwd=odf1tJVcCKDUxK7fFrPxP9ADWguveu.1

Ідентифікатор конференції: 764 1932 4638
Код доступа: zhhmA5

Виробництво борошна
Виробництво хліба

Шановні здобувачі освіти пройдіть тестування з теми «Борошно»

.ua/test/join?gamecode=6816633

Завдання для самоперевірки:

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Приготування прісного тіста

Час: 9 травня 2022 15:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/78380482872?pwd=_GVpPAXCxx86slnku6Leb8rT4QUdhL.1

Ідентифікатор конференції: 783 8048 2872
Код доступа: JL5wY5

Шановні учні пройдіть тестування з теми «ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ ВИРОБІВ З ПРІСНОГО ТІСТА». 

https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=3869589

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Кулінарія. Технологія приготування бісквітного тіста.

Час: 13 травня 2022 10:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/71283128237?pwd=2-0RKRFysU2pkGaCsHwytwKbym3cVi.1

Ідентифікатор конференції: 712 8312 8237
Код доступа: 2Kb6Ci

Солодощі

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Торти

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми «Технологія приготування бісквітного тіста»

https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=5697646

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Технологія приготування пісочного напівфабрикату.

Час: 16 травня 2022 15:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/74938635773?pwd=hkCT5ngT9_BXiWu_sSvXlbni9Thglo.1

Ідентифікатор конференції: 749 3863 5773
Код доступа: k9TTZV

Печиво

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми «Технологія приготування пісочного напівфабрикату»

https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=5541645

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема:

Час: 20 травня 2022 10:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/77495938453?pwd=XJiD0Tfhy5WjlclK6dUt_VrP3oRSwy.1

Ідентифікатор конференції: 774 9593 8453
Код доступа: cRk1sp

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми приготування кексів

https://vseosvita.ua/test/start/rpn551

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Солодкі страви та напої.

Час: 23 травня 2022 15:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/79672514206?pwd=K2nX3jAzDTTf3Qrp3hmv_biHsEjvDf.1

Ідентифікатор конференції: 796 7251 4206
Код доступа: fLGUa2

Завдання для самоперевірки:

Шановну здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми «Солодкі страви та напої»

https://vseosvita.ua/test/start/cgq844

Views: 27